Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet og til at øge værdien af de annoncer, der evt. vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Udbydere: Siden hostes hos UnoEuro, læs mere om deres sikkerhedsprocedurer her. Systemet er Wordpress, tilpasset til at overholde at overholde GDPR, se mere her. Teamaet er The7 fra Dreamtheme og indeholder i sig selv ikke elementer, der medfører overtrædelse af GDPR, se mere her.

 

Cookies Websitet anvender ”cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Påkrævede cookies De påkrævede cookies er nødvendige for, at websitet kan levere de ydelser du efterspørger. Disse cookies sættes af websitet og bruges f.eks. til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du er logget ind. Denne type af cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

Præference cookies Præference cookies bruges til at huske dine præferencer på websitet, såsom sprog eller valg, der gør navigationen nemmere. Disse cookies sættes af websitet og deres formål er at forbedre brugeroplevelsen på websitet. Præference cookies gemmes på din computer og udløber på en given dato/tidsinterval.

*Analyse cookies Google Analytics cookies bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af websitet, herunder din IP-adresse. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics med dette værktøj.

Markedsføringscookies

Facebook: Vi bruger Facebook feed plugin, for bedre at kunne målrette relevant information til besøgende, der har en Facebook-konto. Det anvendte plugin er inaktiv i forhold til dit brug af siden. Hvis du klikker på indhold i dette feed havner du på vores facebook-side, med de oplysninger, browseren i din iPhone, PC eller anden anvendt enhed automatisk er sat til at videregive på Internettet.

*MailChimp: Vi kommer fremtidig til at bruge MailChimp som platform for udsending af nyhedsbreve. MailChimp er et amerikansk firma, og derfor opbevares de oplysninger, som du afgiver i forbindelse med nyhedsbrevet, i USA. Dette er dit navn, din e-mail og eventuelt dine præferencer. Du kan til en hver tid opsige dit nyhedsbrevabonnement ved at afmelde via link nederst i nyhedsbrevet. Dine oplysninger vil herefter blive slettet.

Vi vil indgå en databehandleraftale med Mailchimp, der sikrer, at dine data bliver opbevaret iht. Privacy Shield-aftalen og dermed er sikret jf. EU-standarder. Læs mere om Privacy Shield-aftalen her.

 

Personoplysninger

Generelt Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter websitet indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn og e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske på telefon 99 66 95 80. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

* Ikke aktive!!

Udgiver Websitet ejes og publiceres af:

BV VESTHIMMERLAND

Frederik Vii's Alle 15,  9670 Løgstør
Telefon: 99 66 95 80