Facebook Feed

Bolig søges i Løgstør by.

Vi søger bolig til 4 unge europæiske udvekslingstuderende i perioden 1. september 2017 til 31. maj 2018.
Pigerne skal i perioden stifte bekendtskab med arbejdet på de 3 sociale virksomheder - Limfjordsskolen - Bofælleskabet Bøgevej og Beskyttet Værksted i Løgstør.

Henvendelse til Knud Olav Christiansen Beskyttet Værksted mobil 20911222
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

En spændende Temadag for hele organisationen BV Vesthimmerland ... Se mereSe mindre

Temadag 2017 Det er normalt kun personalet, som afholder Temadag én, eller to gange årligt, hvor vi andre bare dalrer den af derhjemme… Denne gang var det så de beskyttede medarbejdere på alle BV-afdelingers tur til at prøve dette foretagende. Det foregik på BV Løgstør – udendørs, hvor Knud Olav mente, at han havde de gode kontakter til vejrguderne… Efter at have sunget en ny BV-sang, blev man opdelt i mindre grupper, hvor man snakkede om, hvilke arbejdsopgaver, man har nu, om småpauserne ind imellem er passende, og nogle vil gerne prøve at arbejde med det, som deres kolleger normalt står med, andre vil gerne være så selvstændige som muligt, måske ud og prøve kræfter med en anden virksomhed. Måske på kurser i IT, lodning, CNC- og truckførerkursus. Flere vil gerne se andre virksomheder, og ellers på ture ud af huset, men det sidste, knap så vigtigt. Rico, gi’ et nummer, Før policen kommer! Det er blevet sommer, Rico, gi’ et nummer! Rico – kapelmesteren, satte sig igen til rette, med sin guitar… Men han nåede ikke at give et nummer, før politiet kom. Med blå blink og det hele! Der blev spurgt om, hvorledes man skulle forholde sig i trafikken. Politibetjentene viste også deres grej frem: Pistoler, peberspray, radio, medvidere. Og ikke mindst deres skønne politihunde.

Se på Facebook
·Del

BV på Tur ... Se mereSe mindre

Hygge på Sølund😄☀️🎼🎤

Se på Facebook
·Del

Et spændende besøg ... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

Vi havde et brag af en fest med omkring 700 mennesker i Lanternen ... Se mereSe mindre

Og der var KANDIS - fest !!

Se på Facebook
·Del

Søster til vores Cafe Rutt ... Se mereSe mindre

Godt nytår til alle vores kunder! Mirabell har sadlet op til et nyt og spændende år - med dette spænd af 5 friske kæp-heste. Syet af Susan Christensen i Mirabell. Pris 150,- pr. stk.

Se på Facebook
·Del

BV har delt Rutebilkiosken i Aalestrups opslag. ... Se mereSe mindre

Stemningsbilleder fra i fredags. 😊🇩🇰

Se på Facebook
·Del

BV har delt et link. ... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

Sommer ved Søen 14. september 2016 ... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

Temadag i BV Systemet " Vi sætter Fut i Fagligheden" ... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

BV har delt Vesthimmerlands Kommunes livevideo. ... Se mereSe mindre

Det beskyttede værksted BV Løgstør har i dag 50 års jubilæum. Det fejres med taler, musik og godt humør. Det er også her man laver golfhoptimister til hele landet 🏌👏☺️

Se på Facebook
·Del

Share